intro ABN AMRO MeesPiersonJoseph Klibansky

INTRODUCTIE

300 jaar
ABN AMRO MeesPierson

Ter gelegenheid van ons 300-jarig jubileum heeft Contemporary Artist Joseph Klibansky zijn grootste schilderij ooit gemaakt. Een doek van meer dan 38 m² met de titel ‘Beyond the Clouds’. Dit kunstwerk is in duizenden kleine kunstwerkjes opgedeeld met als doel al onze relaties symbolisch met elkaar te verbinden. Bekijk hierboven de speciale making-of film van de creatie van dit kunstwerk. Met de applicatie hieronder kunt u de oorsprong van uw kunstwerkje terugvinden in het grotere geheel.

Het kunstwerk ‘Beyond the Clouds’ verbeeldt een optimistische blik op de toekomst en weerspiegelt het vermogen om vooruit te kijken. Er wordt een droombeeld geschetst dat gaat over het creëren van positieve veranderingen in de wereld van morgen. Het werk geeft de ambitie van mensen weer om altijd stappen vooruit te willen maken en zich continu te blijven ontwikkelen. Want ‘ongeacht de situatie, we weten dat achter de wolken de zon schijnt en dat zij altijd weer tevoorschijn komt’, aldus Klibansky.

Zoek het stukje op in het levensgrote totaal

LIMITED EDITION ZEEFDRUK

‘Beyond the Clouds’ als
limited edition zeefdruk bestellen

U heeft de mogelijkheid om een limited edition (300 stuks) zeefdruk te bestellen van het kunstwerk ‘Beyond the Clouds’ van Joseph Klibansky.

  • Formaat inclusief lijst: 77,5 x 102,5cm
  • Te bestellen inclusief of exclusief lijst
  • Gesigneerd door Joseph Klibansky

Wanneer u op ‘bestellen’ klikt, wordt u automatisch doorverwezen naar de webshop van Joseph Klibansky. Daar heeft u de mogelijkheid om direct bij Joseph Klibansky de limited edition zeefdruk te bestellen.

Bestel
'Beyond the Clouds' op een muur